Autorizovaný prodejce výrobků Brita

Jsme autorizovaným prodejcem výrobků BRITA. Popíšeme co přesně to znamená, jaké výhody a jistoty přináší nákup v našem obchodě.

Filtry pro Českou republiku

Logo autorizovaného prodejce Brita

Brita vyrábí filtry, které se liší složením filtrační směsi podle oblasti, pro kterou je filtr určen. To je důležité proto, aby filtrace vody byla účinná a splňovala hygienické standardy dané země. U nás zakoupíte filtry s filtrační směsí pro Českou republiku, a vychutnáte si tak vždy optimálně filtrovanou vodu. Jsme oprávněni užívat logo autorizovaného prodejce.

Společnost Brita vyvinula s přihlédnutím k vlastnostem vody i legislativním předpisům v České republice specifické filtrační patrony určené pro český trh.

— Část oficiálního vyjádření společnosti Brita k odlišné filtrační směsi pro ČR
Celé oficiální vyjádření společnosti Brita ve formátu PDF (73kB).

100% záruka spokojenosti

Společnost Brita rozšiřuje zákonnou lhůtu 14 dní pro vrácení zboží. Pokud nejste z jakéhokoli důvodu spokojeni se systémem filtrace vody BRITA, můžete jej do 30 dnů vrátit a bude Vám vrácena celá částka. Rozhodující je datum uvedené na nákupním dokladu.

Tato záruka se vztahuje na všechny konvice BRITA. Nevztahuje se na náhradní filtrační patrony. V případě dotazů napište.

Náhradní díly

Výrobky BRITA jsou velmi kvalitně zpracované. I tak se ale může stát, že zaznamenáte nějaké potíže. Může se například vybít baterie v indikátoru výměny patrony, některý díl může být po dodání naprasklý atp. Jako autorizovaný prodejce tyto reklamace řešíme okamžitě.

Některé náhradní díly jsou dostupné přímo v našem e-shopu.

Recyklace použitých filtrů

Autorizovaní prodejci jsou zapojeni do recyklačního programu. Proto Vám za každý použitý filtr nabízíme bonus na nákup nového filtru. Více o recyklačním programu.

Samozřejmostí je návod v českém jazyce ke všem výrobkům. Navíc pomůžeme řešit nestandardní situace, které nemusí být v návodu popsány. Přesvědčte se o spokojenosti našich zákazníků.

Pošlete odkaz na článek:

© 2010+ licence CC-BY-SA 4.0 (není-li uvedeno jinak) — stránky používají cookies (ale nepřeháníme to)