Doprava a platba

Na této stránce naleznete podrobnosti k dopravě a platbě za zboží.

Doprava

přepravcecenadoprava zdarma od
87 Kč
2000 Kč
108 Kč
2000 Kč
57 Kč
-

Zásilkovna na pobočku

Zásilku může vyzvednout kdokoliv, kdo zná tzv. PIN. Tento kód obdržíte SMS/e-mailem v momentě, kdy je zásilka připravena k vyzvednutí na pobočce. Vyhnete se frontám a zásilku Vám vydají rychleji. Síť zahrnuje více než 1000 poboček po celé ČR. Po celou dobu máte přístup ke sledování zásilky podle jejího čísla.

Podívejte se, na kterou pobočku to máte nejblíž.

Zásilkovna domů

Zásilku přiveze na určenou adresu. Často volají předem pro dohodnutí doby doručení. Zásilku můžete sledovat na internetu podle čísla, které Vám bude zasláno na e-mail.

Zpětná zásilka (Zásilkovna)

Tuto službu využijete v případě, že nám budete chtít něco zaslat. Nejčastěji se jedná o staré filtry k recyklaci.

Platba

V tabulce jsou uvedeny ceny za jednotlivé druhy plateb. Dobírku využijete v případě, že na zboží spěcháte, protože zásilku odesíláme ihned. Na vybraných pobočkách Zásilkovny můžete zaplatit pohodlně kartou.

Pokud Vám nevadí zdržení, využijte bankovní převod. Zásilku odešleme po připsání peněz na náš účet. Převod peněz může trvat 1-2 dny, ale často bývá částka připsána ještě ten samý den. Díky vygenerovanému QR kódu je provedení platby rychlé a pohodlné.

způsobpoplatekpopis
dobírka
34 Kč
platba při převzetí, odeslání ihned, lze platit kartou
bankovní převod
0 Kč
platba předem, odeslání po přijetí částky

Platba kartou

Na vybraných pobočkách Zásilkovny můžete za zboží pohodlně platit kartou. Zboží objednejte na dobírku a vyberte si pobočku, která umožňuje platbu kartou (viz. obr.).

Jak zaplatit kartou
Nejprve zadáte požadovanou adresu doručení (1). Omezíte nabídku poboček na ty, které umožňují platbu kartou (2). Vyberete vhodnou pobočku a zkontrolujete, zda je platba kartou možná (3).
Pošlete odkaz na článek:

© 2010+ licence CC-BY-SA 4.0 (není-li uvedeno jinak) — stránky používají cookies (ale nepřeháníme to)